om deli drengene

Historien bag Deli Drengene er egentlig meget enkel; At mødes og socialisere med mennesker, det er det ægte eventyr! Eller som vi hos Deli Drengene plejer at sige:

 

 

”Food is a journey, so enjoy the ride”.

 

 

Deli udspringer fra ordet delikatesser, og navnet er en afspejlning af virksomhedens DNA, hvor vi bestræber os på at være ”top of mind” hos vores kunder, når det kommer til at være leverandør af delikatesser og produkter til tapasbordet.

 

Drengene opstod fra en af vores leverandører, da de svenske producenter fra Eriks Saucer altid skulle ned til ”grabberne”, som betyder ”drengene” på svensk.

 

Vi prioriterer at holde os opdateret på de nyeste produkter på markedet, og vi er altid på jagt efter nye og gode delikatesser, så vores kunder får de bedste smagsoplevelser.

 

Udover lækre delikatesser fra blandt andet Sverige, Italien, Spanien, Frankrig og Grækenland har vi desuden udviklet vores egne serier af blandt andet olivenolie, snackpølser, snack pølser, pestoer, ”ready-to-eat” tapas og platter.

Vi håber, at I kan blive inspireret af et bredt sortiment, hvor der er fokus på smag, kvalitet, og at være førende indenfor sydlandske kvalitetsvarer og diverse delikatesser.

 

Vores virksomhedsprofil er uformel, men ambitiøs.

 

Deli Drengene ApS blev startet af Morten Rasmussen og Steffan Jacobsson omkring 2010, og i dag er vi omkring 20 kollegaer fordelt på kontor og lager i Skovlunde og landevejene i hele Danmark. Vi sælger både til grossister og kæder i Danmark, til Grønland, Færøerne samt Sverige og Island.

 

 

 

 

Kontakt os, hvis I synes, der mangler produkter. Så er vi klar til input og til at undersøge markedet. Tak for din tid!

kontakt os

Deli Drengene ApS

 

Mileparken 10C
Skovlunde
Danmark

 

Tlf: (+45) 70260275

Fax: (+45) 72623397

E-mail: sales@delidrengene.dk

Bogholderi
accounting@delidrengene.dk
CVR number: 29830274

 

Bank: Sparekassen Sjælland-Fyn
Reg.no. 0554
Account 0000167318