fbpx

Nøje udvalgte brands

Vapoforno

Vapoforno er et familie revet håndværkerbageri, der bruger traditionel­le italienske opskrifter og kun de bedste ingredienser. Giovanna og hendes familie har drevet Vapoforno siden 1980’erne med stor kærlighed for bagværk.

Deres hårde arbejde og dedikation er blevet belønnet da de gennem 20 års hårdt arbejde har kunne afbetale de tidligere ejere.

I løbet af de sidste 10 år har hendes erfaring og viden hjulpet hende med at udvikle og øge produktionen og tage den til et højere niveau. Vapofor­nos produkter sælges til italienske profil supermarkeder som COOP og CONAD.

De Grissinier der tilbydes er uden tilsætningsstoffer og meget rene i smagen. De beskæftiger 15 personer, og dette nummer stiger i de travle sommermåneder. Produkterne bliver stadig håndlavet i Toscana.

Vores brands

Quillo

Quillo Vi byder velkommen til Quillo. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der sad i en typisk Andalusisk have og nød en forfriskning, da snakken faldt på snack industrien. Nærmere bestemt chips. De blev...

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet med 100% naturligt havsalt. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor fine...

Agromonte

Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien, der har specialiseret sig indenfor produkter med cherrytomater og opretholdelse af gamle sicilianske traditioner indenfor fremstilling af saucer klar til brug. Saucerne hældes på gamle...

Hénaff

Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretnings foretagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi Virksomheden Giuliano Tartufi har sin oprindelse fra Giuliano's hobby: Trøffeljagt. I 1980'erne tidligt om morgenen, før han begyndte sit normale arbejde på fabrikken, plejede Giuliano at tage på trøffeljagt i skoven sammen med sin uadskillelige hund...

La Délicieuse

La Délicieuse Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. Svigersønnen Philippe Renson overtog virksomheden med sin kone i 1983. Den nye generation udvider sortimentet til at omfatte saucer og færdige...

ChuChum

ChuChum Den første sovs, ChuChum, der senere gav navnet til firmaet, blev allerede til i 1998 i et privat køkken og blev hurtigt eftertragtet hos familie og venner."Chillisovs der smager af noget og ikke bare er stærkt" blev et slags motto for ChuChum's nu succesfulde...

Brezzo

Brezzo I mere end halvtreds år har Brezzo været synonym med lokale specialiteter, der autentisk udtrykker territorierets livskraft. Fra honning til andre gastronomiske lækkerier er Brezzo synonymt med natur, smag og oprigtighed.Brezzo er beliggende i Roero i Piemonte....

Filotea

Filotea Filotea er en virksomhed med fokus på håndværk beliggende i Ancona, i hjertet af Marche regionen (det centra­le Italien). Filotea blev grundlagt af to venner, Pietro og Francesco, i 2005 med det formål at lave den fineste ægge­pasta i verden.Der er en stærk...

La Mole

La Mole For nogle er kvalitet en forpligtelse, andre ser det som hårdt arbejde. For La Mole er kvalitet et valg.La Mole er kendt for deres italiensk brødfremstilling siden 1978 og oprindeligt specialiserede La Mole sig i produktionen af de traditionelle brødstikker...

Brets chips

Forførende franske chips med lækre smagsvarianter der er lidt udover det sædvanlige.

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.

Larnaudie

Franske specialiteter i ikke-tvangsfodrede varianter. Gåse mousse med portvin. Andemousse med armagnac og Andemousse au naturel. Ande og kylling rilette. Andefedt. Confiteret andelår og kyllingelår. Confit de Canard. Terrine og chutney.

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas blev stiftet i 2004 af far og søn, begge dedikerede mad-connoiseurs med et mål - at udbrede det allerbedste som Spanien har at byde på, til hele verden. Disse tapas anretninger er perfekte til on the go snack. Om det er til picnic, appetizers eller en...

Julian Martin

Julian Martin Producenten Julian Martin er en af de mest anerkendte producenter af iberico pølser. Virksomheden er lokaliseret i Salamanca som uofficielt er lberico hovedstad. Julian Martin som virksomhed er grundlagt i 1933 og har en traditionel tilgang til...

Casademont

Casademont I byen Girona nord for Barcelona, bliver verdens måske bedste fuets produceret. Det er her, at det Catalanske firma Casademont har sin base, og her nogle af de bedste pølsemagere producerer de velkendte fuets, salchichon og chorizo pølser. De bærer navnet...

Auvernou

Auvernou Auvernou ligger i hjertet af Auvergne, og har siden 1866 produceret de skønneste og mest smagsfulde produkter. Auvernou bygger på en 2000 år gammel charcuteri tradition, samtidig med at de er innovative og udvikler produkter, opskrifter og indpakning....

Subissati

Subisatti Historien om familien Subissati begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgås måske kun af deres...

Pasta Camerino

Pasta Camerino Virksomheden Entroterra, der er kendt for sit varemærke "La Pasta di Camerino", blev skabt i 2002 takket være lidenskaben for håndværkspasta fra grundlæggerne Mara og Gaetano Maccari, og som på 15 år er blevet den 3. største italienske producent af...

Distribuzione Olive

Oliven Distribuzione Olive lægger 99% af deres tid og kræfter i olivenproduktion. Med andre ord ånder og lever de for oliven - og det kan tydeligt smages. De oliven der bruges i produktionen kommer primært fra Sicilien og fra Puglia, som mere populært kendes som den...

Scyavuru

Scyavuru Aziende Agricole Scyavuru s.r.l. ligger i Ribera, en lille by i provinsen Agrigento på Siciliens sydkyst, hvor naturen er orange og gul, farverne kommer fra de mange citrushaver, jordbærets intense røde farve, den lyse grønne fra den vilde fennikel. Hvor...

Carandini

Carandini Hos Acetificio Carandini Emilio er tradition hovedstenen til produktion af en af de mest moderne og prestigefyldte produkter i verden, nemlig Balsamicoeddike fra Modena PGI. Carandini bygger på et solidt fundament af knowhow, der findes i deres medarbejderes...

Eriks Saucer

Eriks saucer & dressinger Historien om Eriks Saucer begynder i 70'erne da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavet kølesaucer. Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det at...

Johnny’s

Johnny's Historien om Johnny, er historien om en mand der startede med en bil fyldt med sild. Bilen blev fyldt, og retningen sat mod butikkerne hvor direkte salg fra vognen blev foretaget. Konkurrencen på silde-markedet tog over tid til og Johnny købte i stedet en...

Deli Drengenes nyheder

Deli Drengene finder jævnligt nye skønne delikatesser, så vi håber, at du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har nyheder med bid i.

Velkommen til DELI NEWS

Pin It on Pinterest

Shares
Share This