Nøje udvalgte brands
Tomarchio
Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes “gassosa”, hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag.
Selvom teknologien har gennemgået en stor udvikling siden Tomarchio begyndte deres produktion, benytter de sig stadig af de klassiske metoder og bruger kun essentielle olier og naturlige smage. Selve smagsprocessen tager over fire timer, og kun naturligt sukker anvendes, hvilket gør Tomarchios produkter en smule mere usødede end andre. Alle råvarer der bruges i produkterne er groet lokalt og alle landmænd er økologicertificerede. De fleste af frugterne bliver i dag stadig håndplukket, når de er naturligt modnet, ved hjælp af klassiske citrussakse. Frugterne bliver vasket og omdannet til juice samme dag som de høstes, hvorefter juicen laves til koncentrat og fryses ned til produktion resten af året.
ETNA
Vulkanen Etna troner majestætisk over Siciliens østlige landskab. Den er med sine 3.323 meter Europas største og mest aktive vulkan med et temperament, der svarer til størrelsen. Med et par års mellemrum lyser den som regel himmelen op med sit lavafyrværkeri, og de talrige udbrud har skabt et fascinerende landskab af kratere og grotter. Ved synet af de sorte lavasten er det svært ikke at blive fascineret, og når øens temperaturer falder ved vintertid står det sorte i en underlig skarp kontrast til de snedækkede kratere. I juni 2013 blev Etna en del af Unescos verdens naturarv.

Vores brands
Manner
Wien har altid været hjemsted for mange af verdens store kunstnere, tænkere og pionerer, som alle gjorde byen til deres hjem og muse. En af disse pionerer var Joseph Manner. Han havde en drøm. I en tid hvor konfekture af god kvalitet ikke var tilgængelig for alle,...
La Hoguera
La Hoguera Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt. Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention...
Lucien Georgelin
Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...
Espinaler
Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...
TGT
Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...
Golfera
Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...
Hénaff
Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...
Salt Odyssey
Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...
Agromonte
Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...
Quillo
Quillo Vi byder velkommen til det spanske brand Quillo, der producerer håndlavede chips i nye smagsvariationer. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der en eftermiddag sad i en typisk Andalusisk have og nød...
Giuliano Tartufi
Giuliano Tartufi Virksomheden Giuliano Tartufi har sin oprindelse fra Giuliano's hobby: Trøffeljagt. I 1980'erne tidligt om morgenen, før han begyndte sit normale arbejde på fabrikken, plejede Giuliano at tage på trøffeljagt i skoven sammen med sin uadskillelige hund...
La Délicieuse
La Délicieuse Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. Svigersønnen Philippe Renson overtog virksomheden med sin kone i 1983. Den nye generation udvider sortimentet til at omfatte saucer og færdige...