Deli drengenes opskrifter
Tagliatelle cabonara
Ingredienser:
25g smør
100 g Italiensk Pancetta, Subissati
1 fed hvidløg
250g Økologisk Tagliatelle, Pasta Camerino
2 pasteuriserede æg
50 g revet parmesanost
50 g revet pecorino ost
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
- Skær pancettaen i små tern og svits det i en tykbundet gryde i smørret sammen med hvidløget. Når hvidløgsfeddet er brunet fjernes det.
- Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand til al dente. Dryp pastaen af og vend den med pancettaen og tag gryden væk fra varmen.
- Tilsæt æggemassen og halvdelen af begge slags oste, så det blandes godt med pastaen.
- Bland derefter resten af osten i og smag til med friskkværnet peber.
Flere opskrifter
Club sandwich med kylling
Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.
Pulled duck burger
Pulled duck burger af confiteret and, coleslaw og mango habanero sennep
Portobelloburger
Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.
Dadelsalat
Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost
Spansk æggekage
Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt
Gazpacho
Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.
Paella
Paella med havets frugter og sortfodschorizo
Fettuccine Pasta
Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli
Svamperisotto
Svamperisotto med revet trøffel
Fettucine putanesca
Fettucine putanesca med basilikum og økologisk oliven
Græsk inspireret salat
Græsk inspireret salat med sprød agurk, tomat, feta og oliven
Spelt pastasalat
Spelt pastasalat med pesto og soltørret tomat
Napolitana salat
Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær
Fougasse brød
Fougasse brød med Confit de Canard
Salat med Confit de Canard
Lækker fransk salat
Cæsar salat
Cæsar salat med confiteret kyllingelår
Marokkansk couscous salat
Deli Drengenes marokkansk couscous salat