Deli drengenes opskrifter

Tagliatelle cabonara

Ingredienser:
25g smør
100 g Italiensk Pancetta, Subissati
1 fed hvidløg
250g Økologisk Tagliatelle, Pasta Camerino
2 pasteuriserede æg
50 g revet parmesanost
50 g revet pecorino ost
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær pancettaen i små tern og svits det i en tykbundet gryde i smørret sammen med hvidløget. Når hvidløgsfeddet er brunet fjernes det.
  2. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand til al dente. Dryp pastaen af og vend den med pancettaen og tag gryden væk fra varmen.
  3. Tilsæt æggemassen og halvdelen af begge slags oste, så det blandes godt med pastaen.
  4. Bland derefter resten af osten i og smag til med friskkværnet peber.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær