fbpx

Deli drengenes opskrifter

Svamperisotto

Ingredienser:
1 pakke Svamperisotto, Trevijano – 500 g svampemix (f.eks. kantareller, bøgehat og portobello) – 100 g revet parmesan – Ca. 2,5-3 dl hvidvin – 1 L grøntsags -eller hønsebouillon – 80 g smør – 1-2 stk. bananskalotteløg – Salt – Peber

Fremgangsmåde:
Skær svampene i passende størrelse og svits dem på panden i lidt smør. De skal gerne blive lidt gyldne. Krydr med lidt salt og peber og fjern svampene.
Kom lidt ekstra smør på panden og svits de finthakkede skalotteløg. Tilsæt derefter risene og svits det hele et par minutter.
Tilsæt hvidvinen og rør jævnligt, indtil den er fordampet. Hæld bouillonen i lidt efter lidt, så den langsomt arbejdes ind i risene under hyppig omrøring.
Fortsæt med dette, til risene er kogt færdige. De skal være møre, men stadig have bid. Dette tager cirka 15-20 minutter. Tilsæt 50 g smør, parmesan, og smag til med salt og peber.

Velbekomme!

 

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Pulled duck burger

Pulled duck burger

Pulled duck burger af confiteret and, coleslaw og mango habanero sennep

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær