Deli drengenes opskrifter

Svamperisotto

Ingredienser:
1 pakke Svamperisotto, Trevijano
1 glas friske Sorte trøfler
500 g svampemix (f.eks. kantareller, bøgehat og portobello)
100 g revet parmesan
Ca. 2,5-3 dl hvidvin
1 L grøntsags- eller hønsebouillon
80 g smør
1-2 stk. bananskalotteløg
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
Skær svampene i passende størrelse og svits dem på panden i lidt smør. De skal gerne blive lidt gyldne. Krydr med lidt salt og peber og fjern svampene.
Kom lidt ekstra smør på panden og svits de finthakkede skalotteløg. Tilsæt derefter risene og svits det hele et par minutter.
Tilsæt hvidvinen og rør ofte, til den er fordampet. Hæld bouillonen i lidt efter lidt, så den langsomt arbejdes ind i risen under hyppig omrøring. Fortsæt med dette, til risene er kogt færdige. De skal være møre, men stadig have bid. Det tager cirka 15-20 minutter. Tilsæt 50 g smør, parmesan, og smag til med salt og peber. Riv lidt af den friske trøffel udover og server.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær