fbpx

Nøje udvalgte brands

Subisatti

Historien om familien Subissati begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgås måske kun af deres produkters kvalitet og den kærlighed som er lagt heri. Det her er ikke bare et job. Det er en livsstil og passion.

Familien Subissatis produktion har dybe rødder i Maremma – en del af Toscana som Riccardo Subisatti betragter som fritstående fra resten. Nøjagtigt som før i tiden da familien solgte på markederne, såkaldte ‘fieras’, rundt omkring i Maremma gør de stadig dette.

At være den lokale leverandør er et meget vigtigt kvalitets stempel. Ingen kunde i området accepterer mindre end perfektion. Man ved, hvordan det skal smage, og her nøjes man ikke. Så når det er tid til at vælge italiensk charcuteri, kan du trygt vælge, som Toscanerne har gjort de sidste 50 år.

Riccardo overtog Subissati efter sin far Giancarlo, som startede i 1963, men egentlig er dette en efterkrighistorie. Giancarlo var ni år gammel da anden verdenskrig var ovre. Krigen gik hårdt ud over Toscana, så Sult og trængsler var alment udbredt i regionen, og for Giancarlo var det ikke anderledes. Uden skolegang og uden mad bestemte han sig for at søge et job, så han aldrig skulle sulte igen. Med denne tanke vendte han sig mod slagterfaget. Fra ni-års-alderen til han var 16 gik han i lære inden han første gang lavede en porchetta selv. Kort tid efter skaffede han kapital med hjælp fra et lån af sin far, samt det han selv havde lagt til side. Med tilstrækkelige midler kunne han købe sig en gris, som han tilberedte sin første porchetta af, og som blev solgt i byen. Lånet kunne tilbagebetales og en ny gris kunne købes.

“Sal, tempo i vento de mare”  – gode råvarer, tid og den salte havvind er den hemmelige, men simple opskrift. Giancarlo bestemte ret tidligt at råvarerne skulle være i top. Han indså at mange produkter var for salte. Han fandt på at lade havvinden tørre sine produkter, og fik fantastiske resultater.

Riccardo – velkendt og i dag små legendarisk prosciuttomester – voksede op i virksomheden og gik ind i processen i 16 års-alderen. Hans stil er kendetegnet ved at være innovativ med respekt for traditionerne. Ricardos salsiccia tiltrækker international opmærksomhed, måske fordi det er et produkt der er så ærligt: lavet på rene råvarer og masser af kærlighed og passion.

Subissatis salami og salsiccia produceres på den enkleste metode. Kødet kommer fra udvalgte
omkringliggende bondegårde i Maremma-området. Det er ligeledes områdets egne krydderurter og salt der benyttes. Tørringen foregår med åbne døre, så havluften kan få lov til at trænge ind i produkterne – kun på de meget fugtige eller varme dage lukker Riccardo dørene. Sådan modnes produkterne mest naturligt. Subissatis salsiccia tørrings proces varer blot nogle døgn. Herefter pakkes de og sendes ud til butikkerne.

 

Vores brands

La Hoguera

La Hoguera

La Hoguera Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt. Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention...

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits Det engelske familie firma Artisan Biscuits ligger i Derbyshire, England. Siden Artisan Biscuits startede har verden ændret sig markant, men i bageriet er det ikke meget der har ændret sig ved den måde kiksene laves på. Det er de samme redskaber og...

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...

Espinaler

Espinaler

Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi Argiolas Formaggi har de sidste 60 år produceret italienske oste lavet på gede- og fåremælk. De er i dag førende producent af sardiske oste. Argiolas Formaggi blev grundlagt i 1954 af de to brødre Ennio og Eligio Argiolas. Brødrene begyndte at...

TGT

TGT

Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...

Golfera

Golfera

Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...

Tomarchio

Tomarchio

Tomarchio Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes "gassosa", hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag. Selvom teknologien har gennemgået en stor...

Hénaff

Hénaff

Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...

Salt Odyssey

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...

Agromonte

Agromonte

Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...

Quillo

Quillo

Quillo Vi byder velkommen til det spanske brand Quillo, der producerer håndlavede chips i nye smagsvariationer. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der en eftermiddag sad i en typisk Andalusisk have og nød...

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi Virksomheden Giuliano Tartufi har sin oprindelse fra Giuliano's hobby: Trøffeljagt. I 1980'erne tidligt om morgenen, før han begyndte sit normale arbejde på fabrikken, plejede Giuliano at tage på trøffeljagt i skoven sammen med sin uadskillelige hund...

La Délicieuse

La Délicieuse

La Délicieuse Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. Svigersønnen Philippe Renson overtog virksomheden med sin kone i 1983. Den nye generation udvider sortimentet til at omfatte saucer og færdige...

ChuChum

ChuChum

ChuChum Den første sovs, ChuChum, der senere gav navnet til firmaet, blev allerede til i 1998 i et privat køkken og blev hurtigt eftertragtet hos familie og venner."Chillisovs der smager af noget og ikke bare er stærkt" blev et slags motto for ChuChum's nu succesfulde...

Brezzo

Brezzo

Brezzo I mere end halvtreds år har Brezzo været synonym med lokale specialiteter, der autentisk udtrykker territorierets livskraft. Fra honning til andre gastronomiske lækkerier er Brezzo synonymt med natur, smag og oprigtighed.Brezzo er beliggende i Roero i Piemonte....

Filotea

Filotea

Filotea Filotea er en virksomhed med fokus på håndværk beliggende i Ancona, i hjertet af Marche regionen (det centra­le Italien). Filotea blev grundlagt af to venner, Pietro og Francesco, i 2005 med det formål at lave den fineste ægge­pasta i verden.Der er en stærk...

La Mole

La Mole

La Mole For nogle er kvalitet en forpligtelse, mens andre ser det som resultatet af hårdt arbejde. Men for La Mole er kvalitet absolut et bevidst valg. La Mole er kendt for deres italienske brødfremstilling, som har fundet sted siden 1978 og oprindeligt specialiserede...

Trevijano

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.