Nøje udvalgte brands

Historien om Subissati familien begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgåes måske kun af deres produkters kvalitet og den kærlighed som er lagt heri. Det her er ikke bare et job. Det er en livsstil og passion.

Familien Subissatis produktion har dybe rødder i Maremma - en del af Toscana som Riccardo Subisatti betragter som fritstående fra resten. Nøjagtigt som før i tiden da familien solgte på markederne, såkaldte 'fieras', rundt omkring i Maremma, gør de det stadig.

At være den lokale leverandør er et meget vigtigt kvalitetsstempel. Ingen kunde i området accepterer mindre end perfektion. Man ved hvordan det skal smage og her nøjes man ikke. Så når det er tid til at vælge italiensk charcuteri kan du trygt vælge som Toscanerne har gjort de sidste 50 år.

Riccardo overtog Subissati efter sin far Giancarlo som startede i 1963. Men egentlig er dette en efterkrigshistorie. Giancarlo var ni år gammel da anden verdenskrig var ovre. Krigen gik hårdt ud over denne region. Sult og trængsler var alment udbredt. For Giancarlo var det ikke anderledes.

Uden skolegang og uden mad bestemte han sig for at søge et job så han aldrig skulle sulte igen. Med denne tanke vendte han sig mod slagterfaget. Fra ni-års-alderen til han var 16 gik han i lære inden han første gang lavede en porchetta selv.

Kort tid efter skaffede han kapital med hjælp fra et lån af sin far samt det han selv havde lagt til side. Med tilstrækkelige midler kunne han købe sig en gris, som han tilberedte sin første porchetta af som blev solgt i byen. Lånet kunne tilbagebetales og en ny gris kunne købes.

"Sal, tempo i vento de mare"  - gode råvarer, tid og den salte havvind er den hemmelige, men simple opskrift. Giancarlo bestemte ret tidligt at råvarerne skulle være i top. Han indså at mange produkter var for salte. Han fandt på at lade havvinden tørre sine produkter med fantastiske resultater.

Riccardo - velkendt og i dag små legendarisk prosciuttomester - voksede op i virksomheden og gik ind i processen i 16-års-alderen. Hans stil er kendetegnen­de ved at være innovativ med respekt for traditionerne. Ricardos salsiccia tiltrækker international opmærksomhed, måske fordi det er et produkt der er så ærligt: lavet på rene råvarer og masser af kærlighed og passion.

Subissatis salami og salsiccia produceres på den enkleste metode. Kødet kommer fra udvalgte
omkringliggende bondegårde i Maremma-området. Det er ligeledes områdets egne krydderurterne og salt der benyttes. Tørringen foregår med åbne døre så havluften kan få lov til at indtrænge i produkterne - kun på de meget fugtige eller varme dage lukkes Riccardo dørene. Sådan modner produkterne mest naturligt. Subissatis salsiccia tørringsproces varer blot nogle døgn. Herefter pakkes de og sendes ud til butikkerne.

Vores brands

Brets chips

Forførende franske chips med lækre smagsvarianter der er lidt udover det sædvanlige.

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.

Vapoforno

Vapoforno er brødprodukter i top klasse! Grissini med rosmarin, olivenolie og sesam. Cantuccini med mandler og chokolade. Sprød småkage Stinchi. Breadsticks med sesam, oliven, chilli og naturel.

Larnaudie

Franske specialiteter i ikke-tvangsfodrede varianter. Gåse mousse med portvin. Andemousse med armagnac og Andemousse au naturel. Ande og kylling rilette. Andefedt. Confiteret andelår og kyllingelår. Confit de Canard. Terrine og chutney.

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas blev stiftet i 2004 af far og søn, begge dedikerede mad-connoiseurs med et mål - at udbrede det allerbedste som Spanien har at byde på, til hele verden. Disse tapas anretninger er perfekte til on the go snack. Om det er til picnic, appetizers eller en...

Julian Martin

lberico pølser fra Julian Martin en af de mest anerkendte producenter af iberico pølser. Virksomheden er lokaliseret i Salamanca som er uofficiel lberico hovedstad. Julian Martin som virksomhed er grundlagt i 1933 og har en traditionel tilgang til produktionen af...

Casademont

I byen Girona nord for Barcelona, bliver verdens måske bedste fuets produce­ret. Det er her, at det Catalanske firma Casademont har sin base, og her nogle af de bedste pølsemagere producerer de velkendte fuets, salsichon og chorizo pølser. De bærer navnet Casademont...

Auvernou

Auvernou ligger i hjertet af Auvergne, og har siden 1866 produceret de skønneste og mest smagsfulde produkter. Auvernou bygger på en 2000 år gammel charcuteri tradition samtidigt med at de er innovative og udvikler produkter, opskrifter og indpakning. Auvergne er den...

Pasta Camerino

Virksomheden Entroterra, der er kendt for sit varemærke "La Pasta di Ca merino", blev skabt i 2002 takket være lidenskaben for håndværkspasta fra grundlæggerne Mara og Gaetano Maccari, og som på 15 år er blevet den 3. største italienske producent af æggepasta....

Distribuzione Olive

Distribuzione Olive lægger 99% af deres tid og kræfter i oliven. Med andre ord ånder og lever de for oliven - og det kan altså smages. Produktionen her laves primært af italienske oliven fra Sicilien og fra Puglia.  

Scyavuru

Aziende Agricole Scyavuru s.r.l. ligger i Ribera, en lille by i provinsen Agrigento på Siciliens syd kyst, hvor naturen er orange og gul, farverne kommer fra de mange citrushaver, jordbærets intense røde farve, den lyse grønne fra den vilde fennikel. Hvor landet er...

Carandini

Hos Acetificio Carandini Emilio er tradition hovedstenen til produkti­on af en af de mest moderne og prestigefyldte produkter i verden, nemlig Balsamicoeddike fra Modena PGI. Carandini bygger på et solidt fundament af knowhow, der findes i deres medarbejderes erfaring...

Eriks Saucer

Historien om Eriks Saucer begynder i 70'erne da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavet kølesaucer. Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det at kølebi­len på vej ud til butikkerne...

Johnny’s

Historien om Johnny, er historien om en mand der startede med en bil fyldt med sild. Bilen blev fyldt og retningen sat mod butikkerne hvor direkte salg fra vognen blev foretaget. Konkurrencen på silde-markedet tog over tid til og Johnny købte i stedet en lille sennep...