fbpx

Nøje udvalgte brands

Subisatti

Historien om familien Subissati begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgås måske kun af deres produkters kvalitet og den kærlighed som er lagt heri. Det her er ikke bare et job. Det er en livsstil og passion.

Familien Subissatis produktion har dybe rødder i Maremma – en del af Toscana som Riccardo Subisatti betragter som fritstående fra resten. Nøjagtigt som før i tiden da familien solgte på markederne, såkaldte ‘fieras’, rundt omkring i Maremma gør de stadig dette.

At være den lokale leverandør er et meget vigtigt kvalitets stempel. Ingen kunde i området accepterer mindre end perfektion. Man ved, hvordan det skal smage, og her nøjes man ikke. Så når det er tid til at vælge italiensk charcuteri, kan du trygt vælge, som Toscanerne har gjort de sidste 50 år.

Riccardo overtog Subissati efter sin far Giancarlo, som startede i 1963, men egentlig er dette en efterkrighistorie. Giancarlo var ni år gammel da anden verdenskrig var ovre. Krigen gik hårdt ud over Toscana, så Sult og trængsler var alment udbredt i regionen, og for Giancarlo var det ikke anderledes. Uden skolegang og uden mad bestemte han sig for at søge et job, så han aldrig skulle sulte igen. Med denne tanke vendte han sig mod slagterfaget. Fra ni-års-alderen til han var 16 gik han i lære inden han første gang lavede en porchetta selv. Kort tid efter skaffede han kapital med hjælp fra et lån af sin far, samt det han selv havde lagt til side. Med tilstrækkelige midler kunne han købe sig en gris, som han tilberedte sin første porchetta af, og som blev solgt i byen. Lånet kunne tilbagebetales og en ny gris kunne købes.

“Sal, tempo i vento de mare”  – gode råvarer, tid og den salte havvind er den hemmelige, men simple opskrift. Giancarlo bestemte ret tidligt at råvarerne skulle være i top. Han indså at mange produkter var for salte. Han fandt på at lade havvinden tørre sine produkter, og fik fantastiske resultater.

Riccardo – velkendt og i dag små legendarisk prosciuttomester – voksede op i virksomheden og gik ind i processen i 16 års-alderen. Hans stil er kendetegnet ved at være innovativ med respekt for traditionerne. Ricardos salsiccia tiltrækker international opmærksomhed, måske fordi det er et produkt der er så ærligt: lavet på rene råvarer og masser af kærlighed og passion.

Subissatis salami og salsiccia produceres på den enkleste metode. Kødet kommer fra udvalgte
omkringliggende bondegårde i Maremma-området. Det er ligeledes områdets egne krydderurter og salt der benyttes. Tørringen foregår med åbne døre, så havluften kan få lov til at trænge ind i produkterne – kun på de meget fugtige eller varme dage lukker Riccardo dørene. Sådan modnes produkterne mest naturligt. Subissatis salsiccia tørrings proces varer blot nogle døgn. Herefter pakkes de og sendes ud til butikkerne.

 

Vores brands

Manner

Manner

Wien har altid været hjemsted for mange af verdens store kunstnere, tænkere og pionerer, som alle gjorde byen til deres hjem og muse. En af disse pionerer var Joseph Manner. Han havde en drøm. I en tid hvor konfekture af god kvalitet ikke var tilgængelig for alle,...

La Hoguera

La Hoguera

La Hoguera Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt. Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention...

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits Det engelske familie firma Artisan Biscuits ligger i Derbyshire, England. Siden Artisan Biscuits startede har verden ændret sig markant, men i bageriet er det ikke meget der har ændret sig ved den måde kiksene laves på. Det er de samme redskaber og...

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...

Espinaler

Espinaler

Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi Argiolas Formaggi har de sidste 60 år produceret italienske oste lavet på gede- og fåremælk. De er i dag førende producent af sardiske oste. Argiolas Formaggi blev grundlagt i 1954 af de to brødre Ennio og Eligio Argiolas. Brødrene begyndte at...

TGT

TGT

Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...

Golfera

Golfera

Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...

Tomarchio

Tomarchio

Tomarchio Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes "gassosa", hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag. Selvom teknologien har gennemgået en stor...

Hénaff

Hénaff

Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...

Salt Odyssey

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...

Agromonte