Deli drengenes opskrifter

Spelt pastasalat

Ingredienser:
1 pakke Økologisk Spelt Tagliatelle pasta, Pasta Camerino
1 bøtte Pesto Basilikum, Deli Drengene
1 bøtte Soltørrede tomater med urter, Deli Drengene
50 g revet parmesan
125 g frisk babyspinat

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen al dente, køl den derefter af.
  2. Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe af på et hviskestykke.
  3. Hak de soltørret tomater lidt groft og riv parmesanen.
  4. Vend det hele med pestoen.
  5. Hvis pastasalaten er for tør, brug da lidt af olien fra de soltørrede tomater.
  6. Pynt det hele med lidt ekstra revet parmesan.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær