Deli drengenes opskrifter

Spansk æggekage

Ingredienser:
6 æg
1 stort løg
1 bøtte Grillede Grøntsager, Deli Drengene
400 g kogte kartofler
150 g Chorizo Extra Collar, Casademont
1 lille bundt bredbladet persille
Økologisk Olivenolie, Deli Drengene
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

  1. Hak løg fint og skær de forkogte kartofler i grove stykker.
  2. Skær chorizoen i mindre stykker og steg den i olie på en pande til den bliver sprød.
  3. Fjern chorizoen fra panden, men behold olien og fedtet på panden.
  4. Steg derefter løg og kartofler på panden, indtil løgene er bløde og kartoflerne tager farve.
  5. Tilsæt de grillede grøntsager til sidst. Krydr med en smule salt og peber.
  6. Rør æggene godt sammen i en skål sammen med hakket persille. Hæld æggene udover grøntsagerne og skru blusset ned til under middel varme, og lad æggekagen stege indtil den er fast i bunden.
  7. Læg en tallerken over panden, og vend æggekagen over på tallerkenen. Lad æggekagen glide tilbage ned på panden, så den kan stege færdig på den anden side. Server æggekagen med frisk persille og lækkert brød til.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær