fbpx

Nøje udvalgte brands

Scyavuru

Aziende Agricole Scyavuru s.r.l. ligger i Ribera, en lille by i provinsen Agrigento på Siciliens sydkyst, hvor naturen er orange og gul, farverne kommer fra de mange citrushaver, jordbærets intense røde farve, den lyse grønne fra den vilde fennikel.

Hvor landet er klædt med smage og farver, sammen med fantastiske dufte. Med dette udgangspunkt valgtes navnet ‘Scyavuru’ – en deklination af den sicilianske dialekt, der betyder ‘god lugt’ eller ‘duft’.

Virksomheden blev skiftet på en passion for landbruget og en glæde over fremstilling af sublime produkter. Dette krydret med en stor respekt for den Sicilienske madkultur. Scyavuru har specialiseret sig i marmelader, syltetøj, honning og søde spreads. Alle produceret ud fra høje kvalitets standarder.

Råvarer købes hovedsageligt lokalt på Sicilien, når det er muligt ud fra en lokal landbrugstradition. Alt sammen for at kunne tilbyde et produkt der er unikt i kvalitet og smag.

 

Vores brands

Hénaff

Hénaff

Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...

Salt Odyssey

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...

Agromonte

Agromonte

Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...

Quillo

Quillo

Quillo Vi byder velkommen til det spanske brand Quillo, der producerer håndlavede chips i nye smagsvariationer. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der en eftermiddag sad i en typisk Andalusisk have og nød...

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi Virksomheden Giuliano Tartufi har sin oprindelse fra Giuliano's hobby: Trøffeljagt. I 1980'erne tidligt om morgenen, før han begyndte sit normale arbejde på fabrikken, plejede Giuliano at tage på trøffeljagt i skoven sammen med sin uadskillelige hund...

La Délicieuse

La Délicieuse

La Délicieuse Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. Svigersønnen Philippe Renson overtog virksomheden med sin kone i 1983. Den nye generation udvider sortimentet til at omfatte saucer og færdige...

ChuChum

ChuChum

ChuChum Den første sovs, ChuChum, der senere gav navnet til firmaet, blev allerede til i 1998 i et privat køkken og blev hurtigt eftertragtet hos familie og venner."Chillisovs der smager af noget og ikke bare er stærkt" blev et slags motto for ChuChum's nu succesfulde...

Brezzo

Brezzo

Brezzo I mere end halvtreds år har Brezzo været synonym med lokale specialiteter, der autentisk udtrykker territorierets livskraft. Fra honning til andre gastronomiske lækkerier er Brezzo synonymt med natur, smag og oprigtighed.Brezzo er beliggende i Roero i Piemonte....

Filotea

Filotea

Filotea Filotea er en virksomhed med fokus på håndværk beliggende i Ancona, i hjertet af Marche regionen (det centra­le Italien). Filotea blev grundlagt af to venner, Pietro og Francesco, i 2005 med det formål at lave den fineste ægge­pasta i verden.Der er en stærk...

La Mole

La Mole

La Mole For nogle er kvalitet en forpligtelse, andre ser det som hårdt arbejde. For La Mole er kvalitet et valg.La Mole er kendt for deres italiensk brødfremstilling siden 1978 og oprindeligt specialiserede La Mole sig i produktionen af de traditionelle brødstikker...

Trevijano

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.

Vapoforno

Vapoforno

Vapoforno er brødprodukter i top klasse! Grissini med rosmarin, olivenolie og sesam. Cantuccini med mandler og chokolade. Sprød småkage Stinchi. Breadsticks med sesam, oliven, chilli og naturel.

Larnaudie

Larnaudie

Franske specialiteter i ikke-tvangsfodrede varianter. Gåse mousse med portvin. Andemousse med armagnac og Andemousse au naturel. Ande og kylling rilette. Andefedt. Confiteret andelår og kyllingelår. Confit de Canard. Terrine og chutney.

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas blev stiftet i 2004 af far og søn, begge dedikerede mad-connoiseurs med et mål - at udbrede det allerbedste som Spanien har at byde på, til hele verden. Disse tapas anretninger er perfekte til on the go snack. Om det er til picnic, appetizers eller en...

Julian Martin

Julian Martin Producenten Julian Martin er en af de mest anerkendte producenter af iberico pølser. Virksomheden er lokaliseret i Salamanca som uofficielt er lberico hovedstad. Julian Martin som virksomhed er grundlagt i 1933 og har en traditionel tilgang til...

Casademont

Casademont I byen Girona nord for Barcelona, bliver verdens måske bedste fuets produceret. Det er her, at det Catalanske firma Casademont har sin base, og her nogle af de bedste pølsemagere producerer de velkendte fuets, salchichon og chorizo pølser. De bærer navnet...

Auvernou

Auvernou Auvernou ligger i hjertet af Auvergne, og har siden 1866 produceret de skønneste og mest smagsfulde produkter. Auvernou bygger på en 2000 år gammel charcuteri tradition, samtidig med at de er innovative og udvikler produkter, opskrifter og indpakning....

Subissati

Subisatti Historien om familien Subissati begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgås måske kun af deres...

Pasta Camerino

Pasta Camerino Virksomheden Entroterra, der er kendt for sit varemærke "La Pasta di Camerino", blev skabt i 2002 takket være lidenskaben for håndværkspasta fra grundlæggerne Mara og Gaetano Maccari, og som på 15 år er blevet den 3. største italienske producent af...

Distribuzione Olive

Oliven Distribuzione Olive lægger 99% af deres tid og kræfter i olivenproduktion. Med andre ord ånder og lever de for oliven - og det kan tydeligt smages. De oliven der bruges i produktionen kommer primært fra Sicilien og fra Puglia, som mere populært kendes som den...

Carandini

Carandini

Carandini Hos Acetificio Carandini Emilio er tradition hovedstenen til produktion af en af de mest moderne og prestigefyldte produkter i verden, nemlig Balsamicoeddike fra Modena PGI. Carandini bygger på et solidt fundament af knowhow, der findes i deres medarbejderes...

Eriks Saucer

Eriks Saucer

Eriks saucer & dressinger Historien om Eriks Saucer begynder i 70'erne da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavet kølesaucer. Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det at...

Johnny’s

Johnny’s

Johnny's Historien om Johnny, er historien om en mand der startede med en bil fyldt med sild. Bilen blev fyldt, og retningen sat mod butikkerne hvor direkte salg fra vognen blev foretaget. Konkurrencen på silde-markedet tog over tid til og Johnny købte i stedet en...