Deli drengenes opskrifter

Salat med Confit de Canard

Ingredienser:
1 dåse Confit de Canard, Larnaudie
200 g salat (gerne en lidt bitter type, frissé eller hjertesalat)
1 stk. granatæble
1-2 stk. bananskalotteløg
50 g valnøddekerner
3-4 spsk. Økologisk olivenolie, Deli Drengene
2 spsk. Glaze med pærer og valnød, Carandini
Et nip salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Tag Confit de Canarden ud af dåsen og fjern noget af det overskydende andefedt.
  2. Bag derefter lårene i forvarmet ovn på 180 grader i 20 min.
  3. Skyl salaten grundigt og lad den dryppe af på et hviskestykke.
  4. Hak valnøddekernerne groft og skær skalotteløget i tynde ringe.
  5. Tag kernerne ud af granatæblet og vend det hele sammen.
  6. Lav en vinaigrette af olie, glaze, salt, peber og vend det i salaten.
  7. Pluk andekødet fra benet og server det på toppen af salaten.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær