fbpx

Deli drengenes opskrifter

Pulled duck burger

Ingredienser:
1 dåse Confit de Canard, Larnaudie – 100 g revet gulerod – 100 g revet hvidkål – 4 stk. brioche eller 8 stk.
små som sliders – 1 flaske Mango & Habanero sennep, Johnnys – 2 dl crème fraiche 9% – 1 spsk. Mayo of the Chef, La Délicieuse- 1½ tsk. dijonsennep – 1½ tsk. friskpresset citronsaft – 1 tsk. Sukker

Fremgangsmåde:
Tag Confit de Carnard ud af dåsen og fjern noget af det overskydende andefedt. Krydr med lidt salt og
peber
og bag derefter lårene i en forvarmet ovn på 180 grader i 20 min.
Snit eller riv gulerod og hvidkål fint. Lav dressing med cremefraiche, mayonnaise, sennep, citronsaft
og sukker. Vend det sammen med gulerod og hvidkål.
Varm burgerbollerne i ovnen. Pluk andekødet fra lårene og smør lidt sennep på bollen (bemærk at
senneppen er stærk).
Kom coleslaw oven på det plukkede andekød og luk burgeren.

Velbekomme!

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær