Deli drengenes opskrifter

Portobelloburger

Ingredienser:
4 briocheboller
4 store portobellosvampe
2 hjertesalater
1 bøtte Soltørrede Tomater, Deli Drengene
1 Rødløg
Mayonnaise med Lime & Chili, Eriks
Olivenolie økologisk, Deli Drengene
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

  1. Fjern stokken fra portobellosvampene og dryp dem med olie, steg eller grill svampene møre og krydr med salt og peber.
  2. Skyld salaten og skær rødløget i tynde skiver.
  3. Varm briochebollerne. Smør derefter hver bund med mayonnaise.
  4. Anret bollen med salatblade, stegt portobellosvamp, soltørrede tomater og slut af med rødløg.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær