Persondatapolitik & cookies

Generelt

Den 25. maj 2018 trådte EUs Persondataforordning (GBPR) i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse, hvordan delidrengene.dk v/Deli Drengene ApS indsamler og behandler oplysninger, der vedrører dig.

Persondatapolitikken er gældende for de oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler, når du benytter dig af vores services, eksempelvis vores website, nyhedsbreve, konkurrencer, flow-mails, push-beskeder, pop-ups og lignende.

delidrengene.dk v/Deli Drengene ApS er dataansvarlig for de personlige oplysninger, du har givet os. Har du spørgsmål vedrørende vores persondatapolitik, skal du rette skriftlig henvendelse sales@delidrengene.dk eller ringe til +45 70260275.

Personoplysninger

Når du besøger delidrengene.dk, indsamler vores system automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. De data, systemet registrerer, er blandt andet oplysninger om, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din IP-adresse, netværkslokation og informationer om din computer, mobil eller tablet, som gør det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse og optimere delidrengene.dk’s funktioner, ligesom vi bruger oplysningerne til at kunne foretage relevant markedsføring. Retsgrundlaget for vores behandling af dine data i forbindelse med besøg på hjemmesiden, kan du finde i EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du tilmelder dig delidrengene.dk v/Deli Drengene ApS’ direkte markedsføring, eksempelvis vores Facebookside, nyhedsbrev, push-beskeder eller lignende, registrerer vi dit navn, din mailadresse samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Formålet er at kunne levere relevant markedsføring til dig. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Enkelte af vores eksterne databehandlere, for eksempel Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc. og Bing er etableret uden for EU, nærmere bestemt i USA. Garantien for sikker overførsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Dine rettigheder

For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten
Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

Du har ret til, pr. mail, at få tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Ønsker du at få tilsendt sådan en kopi, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning på sales@delidrengene.dk. Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket på. Du kan med andre ord ikke få tilsendt oplysninger, der knytter sig til en anden mailadresse, end den du kontakter os på.

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, så vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, når du benytter virksomhedens services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du gøre os opmærksomme herpå via skriftlig henvendelse på mail til sales@delidrengene.dk, så vi kan rette fejlen.

Retten til sletning
Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det gælder eksempelvis, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at fortsætte behandlingen af dine data.

Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at få dine oplysninger slettet, skal du være opmærksom på, at der på ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinlæsbart format, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne gøre vores kommunikation og markedsføring relevant i forhold til dig.

Du har ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesse afsnittet om DINE RETTIGHEDER.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på sales@delidrengene.dk.

Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af delidrengene.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, IP-adresse, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din netværkslokation, informationer om din computer, mobil eller tablet samt din brug af vores services som eksempelvis vores Facebookside, konkurrencer, nyhedsbrev, push-beskeder, pop-ups eller lignende vil efter en samlet periode på 2 år enten blive slettet eller udelukkende være tilgængelige i anonymiseret form, således at de ikke kan spores tilbage til dig. Dette forudsætter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder besøgt vores hjemmeside, deltaget i konkurrencer, læst eller klikket på mails, annoncer og pop-ups mm.

De personlige oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din brug af delidrengene.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, IP-adresse, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du søger på, din netværkslokation, informationer om din computer, mobil eller tablet samt din brug af vores services som eksempelvis vores Facebookside, konkurrencer, nyhedsbrev, flow-mails, push-beskeder, pop-ups eller lignende, slettes eller anonymiseres, når dit samtykke trækkes tilbage. Dine oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilfælde, hvor det er nødvendigt, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er nødvendig for, at vi kan opfylde gældende lovkrav.

Sikkerhed

delidrengene.dk v/Deli Drengene ApS har gennemført alle de anbefalede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller på ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver ændret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i hænde eller til kendskab.

Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilgå dine oplysninger for at udføre deres arbejde, der får adgang til dine persondata.

Kontaktoplysninger

Delidrengene.dk v/Deli Drengene ApS er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via vores hjemmeside.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder eller hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores virksomheds persondatapolitik, kan du kontakte:
Deli Drengene ApS
Mileparken 10D
DK-2740 Skovlunde
Mail: sales@delidrengene.dk
Telefon: +45 70260275

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil gemt i din browser, der gør det muligt for webstedet at genkende din computer. Det indeholder ingen personlige oplysninger eller virus.

Hvor længe lagres cookies?
Cookies levetid varierer alt efter deres brug. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, mens andre eksisterer i et år. Vi bruger cookies til kontaktformularer, tilmelding til emaillister, statistikker og indhold. Bemærk, at cookieens levetid starter efter hvert enkelt besøg på stedet og ikke fra det første besøg.

Hvad bruges cookies til på denne hjemmeside?
Vi bruger cookies til at optimere besøgernes oplevelser på hjemmesiden. Cookies indsamler data om, hvordan hjemmesiden bruges, så vi kan identificere og udføre forbedringer.

Website (brugerindstillinger)
Denne hjemmeside bruger først og fremmest cookies til at gemme oplysninger om dine indstillinger. Det kan være f.eks at huske indstillinger i en kontaktformular.

Google Analytics (trafikanalyse)
Denne hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til at måle webstedstrafik. Klik på linket for at fravælge cookies fra Google Analytics.

Sådan sletter, undgå eller blokerer du cookies.
Du kan til enhver tid slette cookies på din computer.
Hvis du ikke vil bruge cookies, kan du blokere alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før en cookie er gemt. For at finde ud af, hvordan du opretter cookieindstillinger i din browser, klik på dette link (link til dansk side).
Linket viser, hvordan du kan undgå cookies i de fleste browsere. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få flere oplysninger om cookieindstillinger.