fbpx

Deli drengenes opskrifter

Paella

Ingredienser:
1 pakke Paella 8 Grøntsager, Trevijano
1 pakke Chorizo Grill, Casademont
500 g blandet seafood mix (kan fås på frost i mange supermarkeder)
Ca. 1 L hønsebouillon eller fond
1 løg
2 fed hvidløg
1 citron
Ca. 3-4 spsk. Olivenolie Økologisk, Deli Drengene
Lidt persille til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Halver chorizoen og skær den i mindre stykker. Steg den på en tør pande til sprød.
Seafood mix blandingen tøs op og svitses af på panden i noget af det overskydende fedt fra chorizoen. Sæt til side.
  2. Hak løget og steg det let gyldent på en pande. Sæt det til side.
  3. Skær peberfrugt i strimler og steg det i lidt olie på panden med hakket hvidløg, til det har taget godt med farve. Sæt det til side.
  4. Kom risene på panden og rør omhyggeligt i ca. 3-4 min. Kom derefter halvdelen af bouillonen på og tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt. Lad det simre i ca. 25-30 min og giv det lidt bouillon så det ikke bliver tørt.
  5. Kom derefter fisk og chorizo i risene og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  6. Skær citron i både og pynt retten med lidt finthakket frisk persille.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær

Deli Drengenes nyheder

Deli Drengene finder jævnligt nye skønne delikatesser, så vi håber, at du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har nyheder med bid i.

Velkommen til DELI NEWS

Pin It on Pinterest

Shares
Share This