Deli drengenes opskrifter

Paella

Ingredienser:
1 pakke Paella 8 Grøntsager, Trevijano
1 pakke Chorizo Grill, Casademont
500 g blandet seafood mix (kan fås på frost i mange supermarkeder)
Ca. 1 L hønsebouillon eller fond
1 løg
2 fed hvidløg
1 citron
Ca. 3-4 spsk. Olivenolie Økologisk, Deli Drengene
Lidt persille til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Halver chorizoen og skær den i mindre stykker. Steg den på en tør pande til sprød.
Seafood mix blandingen tøs op og svitses af på panden i noget af det overskydende fedt fra chorizoen. Sæt til side.
  2. Hak løget og steg det let gyldent på en pande. Sæt det til side.
  3. Skær peberfrugt i strimler og steg det i lidt olie på panden med hakket hvidløg, til det har taget godt med farve. Sæt det til side.
  4. Kom risene på panden og rør omhyggeligt i ca. 3-4 min. Kom derefter halvdelen af bouillonen på og tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt. Lad det simre i ca. 25-30 min og giv det lidt bouillon så det ikke bliver tørt.
  5. Kom derefter fisk og chorizo i risene og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
  6. Skær citron i både og pynt retten med lidt finthakket frisk persille.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær