Deli drengenes opskrifter

Napolitana salat

Ingredienser:
250 g Napolitana salat
8 stk. ferskner (kan erstattes af nektariner)
250 g bøffelmælksmozzarella
1 pakke Serranoskinke, Deli Drengene
2 spsk. Glaze med skovbær, Carandini
4 spsk. Økologisk olivenolie, Deli Drengene
125 g blåbær

Fremgangsmåde:
Skyl salaten grundigt og lad den dryppe af på et hviskestykke. Fordel serranoskinken på bagepapir og læg et stykke bagepapir på toppen. Bag skinken i forvarmet ovn ved 200 grader til det er sprødt som bacon. Lad det køle af.
Skær fersknerne i både og steg dem på en meget varm pande i lidt olivenolie. De må gerne blive gyldne. Pas dog på de ikke får for meget varme og bliver til mos. Fersknerne sættes til side og køles af.
Lav en dressing med olie og glaze samt lidt salt og peber.
Vend salaten med dressing. Fordel ferskner og pluk mozzarellaen ud over salaten. Top det hele med blåbær og den sprøde serranoskinke.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli