Deli drengenes opskrifter
Marokkansk couscous salat
Ingredienser:
1 pakke Marokkansk couscous, Trevijano
60 g koriander (kan udelades)
1 bundt persille
2 lime
1 hel agurk
250 g San Marzano tomater
1 rød peberfrugt
1 rødløg
4 spsk. Økologisk Olivenolie, Deli Drengene
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
- Hæld kogt vand over couscous’en (se mængde på pakken). Når den har trukket længe nok sættes den til side og køles af.
- I mellemtiden klargøres agurk, tomat, peberfrugt og løg. Snit det hele i så små fine tern som muligt.
- Lav en dressing af olie, finthakket persille, koriander og limesaft.
- Vend det hele sammen og smag til med salt og peber.
- Denne salat er perfekt tilbehør til helstegt kylling, fisk eller oksekød.
Flere opskrifter
Club sandwich med kylling
Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.
Pulled duck burger
Pulled duck burger af confiteret and, coleslaw og mango habanero sennep
Portobelloburger
Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.
Dadelsalat
Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost
Spansk æggekage
Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt
Gazpacho
Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.
Paella
Paella med havets frugter og sortfodschorizo
Fettuccine Pasta
Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli
Svamperisotto
Svamperisotto med revet trøffel
Fettucine putanesca
Fettucine putanesca med basilikum og økologisk oliven
Tagliatelle cabonara
Tagliatelle cabonara med pancetta
Græsk inspireret salat
Græsk inspireret salat med sprød agurk, tomat, feta og oliven
Spelt pastasalat
Spelt pastasalat med pesto og soltørret tomat
Napolitana salat
Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær
Fougasse brød
Fougasse brød med Confit de Canard
Salat med Confit de Canard
Lækker fransk salat
Cæsar salat
Cæsar salat med confiteret kyllingelår