Nøje udvalgte brands
Wien har altid været hjemsted for mange af verdens store kunstnere, tænkere og pionerer, som alle gjorde byen til deres hjem og muse. En af disse pionerer var Joseph Manner. Han havde en drøm. I en tid hvor konfekture af god kvalitet ikke var tilgængelig for alle, satte han sig for, at udvikle et produkt der både skulle have god smag og være til at betale for den brede befolkning. Derfor grundlagde han i 1890 Manner til dette formål, og i 1898 fremstilles produktet Neapolitaneren, der i dag kendes, som den originale Manner vaffel. Den ekstraordinært fine fem-lags vaffel fyldt med smagfuld hasselnødde og chokoladecreme fangede tidens smag og ånd til perfektion, og den blev hurtigt en stor succes.
I dag betragtes vaflen nærmest som en del af den østrigske folkesjæl, og østrigerne forbinder Neapolitaneren med den romantiske wiener-livsstil i de gode gamle dage.
Manner er stadig en familiedrevet virksomhed, der producerer sine produkter på det oprindelige bageri i Wien, efter samme hemmelige opskrift på Neapolitaneren, som blev til for mere end 100 år siden. Kakaobønnerne der bruges til bl.a. chokoladecremen ristes i eget bageri, mens det kildevand der bruges i opskrifterne kommer fra de østrigske alper.
På verdensplan sælger Manner sine autentiske østrigske produkter til mere end 50 lande, og er stolt nr. 1 i Østrig og Tyskland i sit felt.
INFO FRA DELIDRENGENE
– Kakaobønnerne der bruges i produkterne er 100% bæredygtig og UTZ certificeret. Siden 2012 har Manner kun indkøbt kakao fra bæredygtige kilder.
– Kakaobønnerne ristes internt for at bevare den helt rigtige, originale smag.
– Ingen kunstige farvestoffer, smag eller konserveringsmidler
– Ingen brug af genmodificering
– Alle produkter produceres i det originale bageri i Wien

Vores brands
La Hoguera
La Hoguera Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt. Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention...
Lucien Georgelin
Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...
Espinaler
Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...
TGT
Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...
Golfera
Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...
Tomarchio
Tomarchio Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes "gassosa", hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag. Selvom teknologien har gennemgået en stor...
Hénaff
Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...
Salt Odyssey
Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...
Agromonte
Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...
Quillo
Quillo Vi byder velkommen til det spanske brand Quillo, der producerer håndlavede chips i nye smagsvariationer. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der en eftermiddag sad i en typisk Andalusisk have og nød...
Giuliano Tartufi
Giuliano Tartufi Virksomheden Giuliano Tartufi har sin oprindelse fra Giuliano's hobby: Trøffeljagt. I 1980'erne tidligt om morgenen, før han begyndte sit normale arbejde på fabrikken, plejede Giuliano at tage på trøffeljagt i skoven sammen med sin uadskillelige hund...
La Délicieuse
La Délicieuse Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. Svigersønnen Philippe Renson overtog virksomheden med sin kone i 1983. Den nye generation udvider sortimentet til at omfatte saucer og færdige...