Nøje udvalgte brands

I den sydvestlige del af Frankrig og i den centrale del af andeproduktions regionen, finder vi Jean Larnaudie Company. Larnaudie har i mere end 60 år fastholdt den traditionelle produktion af den fineste franske gastronomi - Fois Gras.

Larnaudie er en fransk producent, som ikke er en del af cooperativ, hvilket gør det muligt for dem at udvælge de bedste ænder. De går generelt rigtig meget op i kontrol og udvælgelse, hvilket har ført til at de kun benytter sig af få anlæg og har deres eget laboratorium til kvalitet­stests.

Alle hele foie gras er håndlavede med respekt for den traditionelle opskrift. Det er producenten man typisk finder i den små franske specia­litetsbutikker.

Larnaudie blev grundlagt af Mr. Jean Larnaudie i 1950 med hjælp fra 8 personer. Larnaudie lavede i de tidligere dage, som også er en del af sortimentet idag, kogte land produkter som Cassoulet.

Jean Larnaudie blev grundlagt i byen Figeac i det sydvestlige hjørne af Frankrig hvor produktionen stadig er den dag i dag. Området i den sydvestlige Frankrig, nærmere betegnet Aiguille, er det historiske cen­trum for produktion af traditionnelle franske retter.

Larnaudie er stille og roligt vokset til at blive Frankrigs nummer 3 og eksporterer nu til over 30 lande, ligeledes er de blevet IFS og BRC certifi­ceret. Larnaudie har vundet et hav af priser og vi forstår godt hvorfor!

Vores brands

Brets chips

Forførende franske chips med lækre smagsvarianter der er lidt udover det sædvanlige.

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.

Vapoforno

Vapoforno er brødprodukter i top klasse! Grissini med rosmarin, olivenolie og sesam. Cantuccini med mandler og chokolade. Sprød småkage Stinchi. Breadsticks med sesam, oliven, chilli og naturel.

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas blev stiftet i 2004 af far og søn, begge dedikerede mad-connoiseurs med et mål - at udbrede det allerbedste som Spanien har at byde på, til hele verden. Disse tapas anretninger er perfekte til on the go snack. Om det er til picnic, appetizers eller en...

Julian Martin

lberico pølser fra Julian Martin en af de mest anerkendte producenter af iberico pølser. Virksomheden er lokaliseret i Salamanca som er uofficiel lberico hovedstad. Julian Martin som virksomhed er grundlagt i 1933 og har en traditionel tilgang til produktionen af...

Casademont

I byen Girona nord for Barcelona, bliver verdens måske bedste fuets produce­ret. Det er her, at det Catalanske firma Casademont har sin base, og her nogle af de bedste pølsemagere producerer de velkendte fuets, salsichon og chorizo pølser. De bærer navnet Casademont...

Auvernou

Auvernou ligger i hjertet af Auvergne, og har siden 1866 produceret de skønneste og mest smagsfulde produkter. Auvernou bygger på en 2000 år gammel charcuteri tradition samtidigt med at de er innovative og udvikler produkter, opskrifter og indpakning. Auvergne er den...

Subissati

Historien om Subissati familien begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgåes måske kun af deres produkters...

Pasta Camerino

Virksomheden Entroterra, der er kendt for sit varemærke "La Pasta di Ca merino", blev skabt i 2002 takket være lidenskaben for håndværkspasta fra grundlæggerne Mara og Gaetano Maccari, og som på 15 år er blevet den 3. største italienske producent af æggepasta....

Distribuzione Olive

Distribuzione Olive lægger 99% af deres tid og kræfter i oliven. Med andre ord ånder og lever de for oliven - og det kan altså smages. Produktionen her laves primært af italienske oliven fra Sicilien og fra Puglia.  

Scyavuru

Aziende Agricole Scyavuru s.r.l. ligger i Ribera, en lille by i provinsen Agrigento på Siciliens syd kyst, hvor naturen er orange og gul, farverne kommer fra de mange citrushaver, jordbærets intense røde farve, den lyse grønne fra den vilde fennikel. Hvor landet er...

Carandini

Hos Acetificio Carandini Emilio er tradition hovedstenen til produkti­on af en af de mest moderne og prestigefyldte produkter i verden, nemlig Balsamicoeddike fra Modena PGI. Carandini bygger på et solidt fundament af knowhow, der findes i deres medarbejderes erfaring...

Eriks Saucer

Historien om Eriks Saucer begynder i 70'erne da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavet kølesaucer. Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det at kølebi­len på vej ud til butikkerne...

Johnny’s

Historien om Johnny, er historien om en mand der startede med en bil fyldt med sild. Bilen blev fyldt og retningen sat mod butikkerne hvor direkte salg fra vognen blev foretaget. Konkurrencen på silde-markedet tog over tid til og Johnny købte i stedet en lille sennep...