fbpx

Nøje udvalgte brands

La Hoguera

Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt.

Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention om også at skabe yderligere udvikling i landbrugsmiljøet med projektet. Dette havde de stor succes med, og La Hoguera beskæftiger i dag mere end 90 medarbejdere og er i fortsat udvikling.

Hos La Hoguera er kombinationen af tradition, teknologi og forskning hovedingredienserne
i produktionen af højkvalitets produkter samt nøglen til succes.

Svinekødet i nogle af disse udsøgte produkter fra La Hoguera kommer fra racen Duroc. Denne race af svin udskiller sig ikke kun fra de velkendte lyse grise med dens naturlige kobberbrune farve, men i væsentlig højere grad på dens smagsfulde kød. Dette er også årsagen til, at Duroc grise ofte går under navnet ”gourmet grise”

Vores brands

Manner

Manner

Wien har altid været hjemsted for mange af verdens store kunstnere, tænkere og pionerer, som alle gjorde byen til deres hjem og muse. En af disse pionerer var Joseph Manner. Han havde en drøm. I en tid hvor konfekture af god kvalitet ikke var tilgængelig for alle,...

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...

Espinaler

Espinaler

Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...

TGT

TGT

Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...

Golfera

Golfera

Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...

Tomarchio

Tomarchio

Tomarchio Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes "gassosa", hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag. Selvom teknologien har gennemgået en stor...

Hénaff

Hénaff

Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...

Salt Odyssey

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...

Agromonte

Agromonte

Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...

Quillo

Quillo

Quillo Vi byder velkommen til det spanske brand Quillo, der producerer håndlavede chips i nye smagsvariationer. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der en eftermiddag sad i en typisk Andalusisk have og nød...

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi

Giuliano Tartufi Virksomheden Giuliano Tartufi har sin oprindelse fra Giuliano's hobby: Trøffeljagt. I 1980'erne tidligt om morgenen, før han begyndte sit normale arbejde på fabrikken, plejede Giuliano at tage på trøffeljagt i skoven sammen med sin uadskillelige hund...

La Délicieuse

La Délicieuse

La Délicieuse Belgiske Conserverie Moutarderie blev grundlagt i 1953 af Franz Schumacher med speciale i sennep og mayonnaise. Svigersønnen Philippe Renson overtog virksomheden med sin kone i 1983. Den nye generation udvider sortimentet til at omfatte saucer og færdige...

ChuChum

ChuChum

ChuChum Den første sovs, ChuChum, der senere gav navnet til firmaet, blev allerede til i 1998 i et privat køkken og blev hurtigt eftertragtet hos familie og venner."Chillisovs der smager af noget og ikke bare er stærkt" blev et slags motto for ChuChum'