Vi bider ikke

…kun i vores utrolig lækre delikatesser.
Kontakt én af kollegaerne – de giver smagsprøver.

Kollegaer

Vi er en familie fuld af blandede drenge og piger.
Vi startede med kun DELIDRENGE, der allerede arbejdede i madbranchen og som elsker god mad.
Der er senere kommet DELIPIGER til og det gør vores hverdag meget sjovere.

Morten

Morten

Medejer, og samtidigt firmaets junior. Den praktiske altmuligmand, der er bindeledet i mellem salg, logistik og udvikling.
Rillette, andemousse eller terrine sammen med en fed hvidvin – dét er lige ham.
Morten er Deli Drengenes frankofile person med hang til de franske delikatesser.

Telefon (+45) 2070 2670
mr@delidrengene.dk

 

Steffan

Steffan

Medejer af Deli Drengene og ansvarlig for virksomhedens salg. Steffan møder dig som en ven, og ikke som en kunde. En ægte madelsker der helst vil spise Iberico og Nocellara oliven hver dag. En ægte madelsker!
Sauce eller sovs – Steffan kan lide det. Det var også ham, som tog Eriks Saucer til Danmark, og det var hans klare og kloge overbevisning, at der manglede en god sauce på markedet.

Telefon (+45) 4061 5224
shj@delidrengene.dk

 

Rasmus

Rasmus

Rasmus er nyeste skud på Delifamilien. Rasmus er en kendt slagtermester med mange års erfaring fra forskellige jobs – specielt i COOP. Han er en person, der ved hvad der kræves fra den anden side af bordet, og er frisk på at give sparring og ideer.
Rasmus har det rigtige delihjerte og vi håber, at I vil tage godt mod ham.

Telefon (+45) 8171 3165
rr@delidrengene.dk

 

Laust

Laust

Laust er en flink fyr fra Jylland, bosat ved Auning på Djurs. Han har sin baggrund i fisk og læsk, men havde ikke svært ved at hurtigt blive fanget i en verden af delikatesser.
Så er du i Jylland, så er det Laust, du skal give et kald til.

Telefon (+45) 31371367
lv@delidrengene.dk

 

Christian

Christian

Christian har stort set boet hele sit voksne liv hos MENY Rotunden som delikatesseleder og medarbejder i osteafdelingen. Christian er god til at sammensætte forskellige varer til smagsfulde madoplevelser og han har et stort kendskab til charcuteri produkter.

Telefon (+45) 3125 4431
cn@delidrengene.dk

 

Nino

Nino

En madkyndig entreprenør, som arbejder med os i bestyrelsen.
Som Delidreng anvender Nino sit store netværk og kundskab om delikatesser, til at berige vores sortiment og virksomhed. Tidligere har han drevet salg og markedsføring for Gourmetgruppen, som er en af Sveriges mest succesfulde delikatesse virksomheder.

 

Günay

Günay

Bogholder

Günay holder kontrol med de daglige finanser med hård hånd. Man er altid velkommen til at kontakte Günay, hvis der skulle være spørgsmål om faktura og betalinger.
Ligeledes er det Günay man hører fra, hvis vi har spørgsmål til Jer om betalinger.

accounting@delidrengene.dk

 

Søren

Søren

Lager- og ordrehåndtering

Søren står for vores lager og håndteringen af alle indkomne ordre.
Han har desuden stor erfaring med ansvar for pålæg hos MENY i over 10 år. Søren er desuden en rigtig fin fyr, der elsker en god gang bøf og bearnaise.

Telefon (+45) 3131 7151
sb@delidrengene.dk

 

Marianna

Marianna

Marianna har siden hun var 8 år hjulpet til i hendes fars slagterforretning, og der er næppe den udskæring hun ikke selv kan lave.
Mad er hendes store passion, og hun har rejst rundt blandt andet i Frankrig som kogedame. Som Delipige laver Marianna både smagsprøver på Eriks Saucer, Larnaudies Confit de Canard og meget mere.

 

Inge

Inge

Inge er måske den af Deli Drengene, som har størst ekspertise med Eriks Saucer i køkkenet derhjemme. Men det er nu ikke kun dem som Inge nyder, for generelt er Inge en person som elsker god mad og især at eksperimentere med det.
Inge er ligeledes enormt god til at formidle til kunder i forbindelse med demoer og events.

 

Patrik

Patrik

Vores nye sælger i Sverige.