fbpx

Nøje udvalgte brands

Hénaff

Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men lancerede i 1915 deres første og famøse pâte lavet på svin. Sortimentet af pâte er kun blevet større i årenes løb og tæller både økologiske varianter og med vildtkød. Nogle har endda fået tildelt Label Rouge.

Dette er historien om en familievirksomhed der med stor succes har udviklet sin forretning over mere end 100 år, men som altid har husket vigtigheden af at være opmærksom på og tage hensyn til den gode kvalitet af ikke kun sine egne produkter og men også de råvarer der bruges.

Med grundlæggeren Jean, Corentin, Jean-Jacques og efterfølgende Loïc har fire generationer formået at lede virksomheden med succes. Alle lige så dedikerede til at sikre virksomhedens langsigtede bæredygtighed, fremme den regionale udvikling og opretholde respekten for miljøet. Det er derfor heller ikke så underligt, at Hénaff i 2016 blev tildelt ”Enterprise du Patrimoine Viavnt” mærket, som er en anerkendelse fra den franske stat af franske virksomheder, der har demonstreret enestående ekspertise og know-how igennem deres levetid.

La Maison Hénaff
Hénaff har endda sit helt eget museum, der ligger i grundlæggeren Jeans gamle hus og åbnede dørene som markering af firmaets 100 år i 2007. På museet fortælles hele historien om firmaet; blandt andet findes der gamle dokumenter, film, billeder, førstehåndsberetninger og værktøj fra produktionen, der alle er med til at give et indblik i firmaets udvikling og produkter på en levende og ikke mindst interessant måde for alle aldre.

 

Vores brands

Manner

Manner

Wien har altid været hjemsted for mange af verdens store kunstnere, tænkere og pionerer, som alle gjorde byen til deres hjem og muse. En af disse pionerer var Joseph Manner. Han havde en drøm. I en tid hvor konfekture af god kvalitet ikke var tilgængelig for alle,...

La Hoguera

La Hoguera

La Hoguera Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt. Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention...

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits Det engelske familie firma Artisan Biscuits ligger i Derbyshire, England. Siden Artisan Biscuits startede har verden ændret sig markant, men i bageriet er det ikke meget der har ændret sig ved den måde kiksene laves på. Det er de samme redskaber og...

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...

Espinaler

Espinaler

Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi Argiolas Formaggi har de sidste 60 år produceret italienske oste lavet på gede- og fåremælk. De er i dag førende producent af sardiske oste. Argiolas Formaggi blev grundlagt i 1954 af de to brødre Ennio og Eligio Argiolas. Brødrene begyndte at...

TGT

TGT

Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...

Golfera

Golfera

Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...

Tomarchio

Tomarchio

Tomarchio Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes "gassosa", hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag. Selvom teknologien har gennemgået en stor...

Salt Odyssey

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...

Agromonte

Agromonte

Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...

Quillo

Quillo

Quillo Vi byder velkommen til det spanske brand Quillo, der producerer håndlavede chips i nye smagsvariationer. Et kreativt, sofistikeret og moderne koncept på en og samme tid. Quillo er udviklet af to venner, der en eftermiddag sad i en typisk Andalusisk have og nød...

Giuliano Tartufi