Deli drengenes opskrifter

Gazpacho

Ingredienser:
1 flaske kold Gazpacho Økologisk, Deli Drengene
1 halv agurk
½ rødløg
½ grøn peberfrugt
Aioli, Eriks
Ca. 20 dråber Glaze Klassisk, Carandini

Fremgangsmåde:
Hæld den iskolde gazpacho op i 4 pæne skåle eller dybe tallerkener.
Agurk, rødløg og peberfrugt skæres i så små tern som muligt og drysses udover suppen. I midten sættes en tsk. aioli.
Sæt vilkårligt nogle dråber af glazen som det sidste pynt på suppen.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær