Deli drengenes opskrifter
Fougasse brød
Ingredienser:
1 dåse Confit de Canard, Larnaudie
½ pk gær
400 g Tipo 00 mel
300 g hvedemel
4 dl lunken vand
Økologisk olivenolie, Deli Drengene
Flagesalt
Fremgangsmåde:
- Opløs gæren i vandet og bland de 2 typer mel i. Tilsæt lidt olivenolie og salt og ælt dejen i ca. 10 min Lad dejen hvile i 2-3 timer.
- Tag din Confit de Canard ud af dåsen og fjern noget af det overskydende andefedt. Bag derefter lårene i forvarmet ovn på 180 grader i 20 min.
- Rul dejen ud og fordel stykker af anden ned i dejen. Snit huller i dejen og drys med olie og flagesalt.
- Brødet bages i ovnen ved 200 grader ca. 1 times tid.
Flere opskrifter
Club sandwich med kylling
Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.
Pulled duck burger
Pulled duck burger af confiteret and, coleslaw og mango habanero sennep
Portobelloburger
Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.
Dadelsalat
Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost
Spansk æggekage
Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt
Gazpacho
Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.
Paella
Paella med havets frugter og sortfodschorizo
Fettuccine Pasta
Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli
Svamperisotto
Svamperisotto med revet trøffel
Fettucine putanesca
Fettucine putanesca med basilikum og økologisk oliven
Tagliatelle cabonara
Tagliatelle cabonara med pancetta
Græsk inspireret salat
Græsk inspireret salat med sprød agurk, tomat, feta og oliven
Spelt pastasalat
Spelt pastasalat med pesto og soltørret tomat
Napolitana salat
Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær
Salat med Confit de Canard
Lækker fransk salat
Cæsar salat
Cæsar salat med confiteret kyllingelår
Marokkansk couscous salat
Deli Drengenes marokkansk couscous salat