Deli drengenes opskrifter

Fougasse brød

Ingredienser:
1 dåse Confit de Canard, Larnaudie
½ pk gær
400 g Tipo 00 mel
300 g hvedemel
4 dl lunken vand
Økologisk olivenolie, Deli Drengene
Flagesalt

Fremgangsmåde:

  1. Opløs gæren i vandet og bland de 2 typer mel i. Tilsæt lidt olivenolie og salt og ælt dejen i ca. 10 min Lad dejen hvile i 2-3 timer.
  2. Tag din Confit de Canard ud af dåsen og fjern noget af det overskydende andefedt. Bag derefter lårene i forvarmet ovn på 180 grader i 20 min.
  3. Rul dejen ud og fordel stykker af anden ned i dejen. Snit huller i dejen og drys med olie og flagesalt.
  4. Brødet bages i ovnen ved 200 grader ca. 1 times tid.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær