Deli drengenes opskrifter

Fettucine putanesca

Ingredienser:
500 g Økologisk Fettuccine pasta, Pasta Camerino
1 flaske Økologisk Passata med basilikum, Deli Drengene
1 pakke Oliven Riviera, Distribuzione Olive
2 fed hvidløg
100 g kapers
4 spsk. Økologisk olivenolie, Deli Drengene

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen al dente.
  2. Imens pastaen koger, fjernes evt. sten fra oliven og hakkes fint sammen med hvidløget og kapers.
  3. Varm en pande op med olivenolie og tilsæt de hakkede ingredienser.
  4. Steg i ca. 5 min og tilsæt derefter passataen.
  5. Kog sovsen lidt ind og vend det med pastaen.
  6. Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær