Deli drengenes opskrifter

Fettuccine Pasta

Ingredienser:
1 pk. Økologisk Fettuccine pasta, Pasta Camerino
1 stk. Salami Diavola (chili salami), Subissati
1 hel rød peberfrugt
1 hel broccoli
1 bøtte Parmesan Sauce, Eriks
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand.
Halver chilipølsen på langs og skær den ud i små skiver. Steg d på en tør pande til de er sprøde. Tag salamistykkerne af panden og læg dem på fedtsugene papir.
Skær peberfrugt i små strimler og steg dem i den overskydende fedt fra salamien. De skal steges til de er gyldne og bløde. Broccolien deles i små buketter og svitses med til de stadig har lidt bid. Kom derefter pastaen i sammen med parmesansovsen. Smag til med salt og peber.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær