fbpx

Nøje udvalgte brands

Eriks Saucer & Dressinger

Historien om Eriks Saucer begynder i 70’erne, da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavede kølesaucer. Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det, at kølebilen på vej ud til butikkerne bryder sammen. Saucerne ødelægges og Erik må sande, at kølekæden er svær at løse på dette tidspunkt. Erik modtager i 1984 Sveriges første Michelinstjerne for sin restaurant Eriks Fisk, og sauce projektet er på hold i mange år.

Der skal penge på bordet til at forsørge sin familie, og i 2005 starter han op igen, fordi, det ifølge ham, er umuligt at støve en god færdiglavet sauce op, når man har købt et godt stykke kød i et (svensk) supermarked.

Til at starte med bliver saucerne udviklet og produceret på hans egen restaurant Gondolen, men meget hurtigt står det klart, at restaurantkøkkenet er for lille i forhold til efterspørgslen. Der bygges et produktionssted op, som et forstørret restaurantkøkken med udvidet kapacitet. Saucerne bliver videreudviklet i Eriks restaurant Gondolen.

Eriks Saucer og Dressinger har været på det danske marked siden 2010, og danskerne har for alvor taget både den almindelig bearnaise samt chilibearnaisen til sig, når saucen skal være både nem og lækker.

Erik Lallerstedt er stadigvæk selv med til at udvikle nye saucer og i 2018 lanceredes også mayonnaise-varianter.

I øvrigt har Erik haft sommerhus i Dronningelund i over 30 år, og Eriks Remoulade er egentlig en hyldest til den danske klassiker, og den er i vores optik en af de bedste remoulader, der nogensinde har været på markedet.

 

Vores brands

Manner

Manner

Wien har altid været hjemsted for mange af verdens store kunstnere, tænkere og pionerer, som alle gjorde byen til deres hjem og muse. En af disse pionerer var Joseph Manner. Han havde en drøm. I en tid hvor konfekture af god kvalitet ikke var tilgængelig for alle,...

La Hoguera

La Hoguera

La Hoguera Historien om Virksomheden La Hoguera begynder tilbage i 1986, som en fortsættelse af et projekt, hvor formålet var at få mere ud af griseproduktionen helt fra start til det endelige slutprodukt. Derudover havde de fire iværksættere bag projektet intention...

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits

Artisan Biscuits Det engelske familie firma Artisan Biscuits ligger i Derbyshire, England. Siden Artisan Biscuits startede har verden ændret sig markant, men i bageriet er det ikke meget der har ændret sig ved den måde kiksene laves på. Det er de samme redskaber og...

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin

Lucien Georgelin Det franske firma Lucien Georgelin har siden starten af 1980'erne ligget i det frodige sydvest Frankrig, mere specifikt i Lot-et-Garonne. Forretningen startede med Lucien der tog rundt til forskellige markeder og små købmandsbutikker, men dette...

Espinaler

Espinaler

Espinaler Espinaler er en spansk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1896, hvor Miquel Riera åbnede det lille værtshus Espinaler i Barcelona. Dog udviklede det lille værtshus sig over årene til en virksomhed, der i dag er specialister i udvælgelsen af de...

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi

Argiolas Formaggi Argiolas Formaggi har de sidste 60 år produceret italienske oste lavet på gede- og fåremælk. De er i dag førende producent af sardiske oste. Argiolas Formaggi blev grundlagt i 1954 af de to brødre Ennio og Eligio Argiolas. Brødrene begyndte at...

TGT

TGT

Spanske oste fra TGT TGT er en spansk specialist i fremstilling af traditionelle spanske oste. TGT har mere end 50 års erfaring på ostemarkedet, hvilket har ført til, at de i dag er de førende i Spanien. TGT er opkaldt efter grundlæggeren Teodoro Garcia Trabadelo, der...

Golfera

Golfera

Golfera Golfera blev grundlagt i 1960’erne og er i dag Italiens største producent af charcutteri. Golferas traditionelle italienske produkter er værdsat for sine høje kvalitetstandarder, mens fokus også hele tiden er på den gode smag, næringsværdier og innovativ...

Tomarchio

Tomarchio

Tomarchio Tomarchio er en siciliansk producent af kulsyreholdige læskedrikke, som på italiensk kaldes "gassosa", hvor samme opskrift der blev udviklet af grundlæggeren Filippo Tomarchio i 1920, stadig er den der bruges i dag. Selvom teknologien har gennemgået en stor...

Hénaff

Hénaff

Hénaff Historien om Hénaff startede tilbage i 1907 og strækker sig helt til i dag. Der sår ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en af Bretagnes succesrige forretningsforetagender at gøre. Virksomheden startede egentlig med at producere grøntsager på dåse, men...

Salt Odyssey

Salt Odyssey

Salt Odyssey Produkterne fra Salt Odyssey er lavet af 100% naturligt havsalt fra Grækenland. Typisk indeholder salt spor af kemikalier for at undgå klumper og jod. Salten der kommer fra Salt Odyssey, er udvundet fra regionen Messolonghi i det vestlige Grækenland, hvor...

Agromonte

Agromonte

Agromonte Agromonte er en Italiensk familievirksomhed med rødder i Sicilien. Cherrytomaterne der bruges i produkterne vokser i regionen Ragusa i det sydøstlige Sicilien, hvor klimaet og en frugtbar natur giver de bedste betingelser for de små grøntsager, som kun...

Quillo