Nøje udvalgte brands

Historien om Eriks Saucer begynder i 70'erne da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavet kølesaucer.

Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det at kølebi­len på vej ud til butikkerne bryder sammen. Saucerne ødelægges og Erik må sande af kølekæden er svær at løse på dette tidspunkt.
Erik modtager i 1982 Sveriges første Michelin stjerne for sin restaurant Eriks Fisk og sauce projektet er på hold i mange år. Der skal penge på bordet til at forsørge sin familie. I 2005 starter han op igen fordi det ifølge ham er umuligt at støve en god færdiglavet sauce op når man har købt et godt stykke kød i et (svensk) supermarked.

Til at starte med bliver saucerne udviklet og produceret på sin restau­rant Gondolen, men meget hurtigt står det klart at restaurant køkkenet er for lille i forhold til efterspørgslen. ken, med udvidet kapacitet. Saucer­ne bliver videreudviklet i Eriks restaurant Gondolen.

Der bygges et produktionssted op, som et forstørret restaurantkøkken, med udvidet kapacitet. Saucerne bliver videreudviklet i Eriks restaurant Gondolen. I 2015 har Eriks saucer været på det danske marked i 5 år. Eriks Saucer er nu også blevet "Sørens saucer" idet Søren Gericke - som Erik kender fra 70'erne, er blevet ambassadør for Eriks saucer i Danmark.

Erik Lallerstedt er stadigvæk selv med til at udvikle nye saucer og i 2018 lanceres mayonnaise varianter. løvrigt, så har Erik haft sommerhus i Dronningelund i over 30 år. Eriks remoulade er en hyldest til den danske klassiker og i vores optik en af de bedste remoulader der nogen sinde har været på markedet.

Vores brands

Brets chips

Forførende franske chips med lækre smagsvarianter der er lidt udover det sædvanlige.

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.

Vapoforno

Vapoforno er brødprodukter i top klasse! Grissini med rosmarin, olivenolie og sesam. Cantuccini med mandler og chokolade. Sprød småkage Stinchi. Breadsticks med sesam, oliven, chilli og naturel.

Larnaudie

Franske specialiteter i ikke-tvangsfodrede varianter. Gåse mousse med portvin. Andemousse med armagnac og Andemousse au naturel. Ande og kylling rilette. Andefedt. Confiteret andelår og kyllingelår. Confit de Canard. Terrine og chutney.

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas blev stiftet i 2004 af far og søn, begge dedikerede mad-connoiseurs med et mål - at udbrede det allerbedste som Spanien har at byde på, til hele verden. Disse tapas anretninger er perfekte til on the go snack. Om det er til picnic, appetizers eller en...

Julian Martin

lberico pølser fra Julian Martin en af de mest anerkendte producenter af iberico pølser. Virksomheden er lokaliseret i Salamanca som er uofficiel lberico hovedstad. Julian Martin som virksomhed er grundlagt i 1933 og har en traditionel tilgang til produktionen af...

Casademont

I byen Girona nord for Barcelona, bliver verdens måske bedste fuets produce­ret. Det er her, at det Catalanske firma Casademont har sin base, og her nogle af de bedste pølsemagere producerer de velkendte fuets, salsichon og chorizo pølser. De bærer navnet Casademont...

Auvernou

Auvernou ligger i hjertet af Auvergne, og har siden 1866 produceret de skønneste og mest smagsfulde produkter. Auvernou bygger på en 2000 år gammel charcuteri tradition samtidigt med at de er innovative og udvikler produkter, opskrifter og indpakning. Auvergne er den...

Subissati

Historien om Subissati familien begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgåes måske kun af deres produkters...

Pasta Camerino

Virksomheden Entroterra, der er kendt for sit varemærke "La Pasta di Ca merino", blev skabt i 2002 takket være lidenskaben for håndværkspasta fra grundlæggerne Mara og Gaetano Maccari, og som på 15 år er blevet den 3. største italienske producent af æggepasta....

Distribuzione Olive

Distribuzione Olive lægger 99% af deres tid og kræfter i oliven. Med andre ord ånder og lever de for oliven - og det kan altså smages. Produktionen her laves primært af italienske oliven fra Sicilien og fra Puglia.  

Scyavuru

Aziende Agricole Scyavuru s.r.l. ligger i Ribera, en lille by i provinsen Agrigento på Siciliens syd kyst, hvor naturen er orange og gul, farverne kommer fra de mange citrushaver, jordbærets intense røde farve, den lyse grønne fra den vilde fennikel. Hvor landet er...

Carandini

Hos Acetificio Carandini Emilio er tradition hovedstenen til produkti­on af en af de mest moderne og prestigefyldte produkter i verden, nemlig Balsamicoeddike fra Modena PGI. Carandini bygger på et solidt fundament af knowhow, der findes i deres medarbejderes erfaring...

Johnny’s

Historien om Johnny, er historien om en mand der startede med en bil fyldt med sild. Bilen blev fyldt og retningen sat mod butikkerne hvor direkte salg fra vognen blev foretaget. Konkurrencen på silde-markedet tog over tid til og Johnny købte i stedet en lille sennep...