Italiensk for begyndere
Italienske opskrifter
Det italienske køkken vi kender i dag, er en sammensætning af retter fra mange små stater med hver deres regionale køkken og traditioner.
Noget af det bedste ved italiensk mad er de få råvarer og den rene smag man oplever, når man sætter tænderne i en pastaret eller risotto. Danmarks nationalret er jo efterhånden lasagne bolognese og kan fortolkes på mange måder.
Man kan ikke sige pasta, mozzarella eller pizza uden at drømme sig ned på en lille bænk i Toscana med et rødvinsglas i hånden og udsigt til den smukkeste olivenlund.
Det er hurtige og ikke mindst nemme retter i en travl hverdag.
Fettuccine Pasta
Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli
Svamperisotto
Svamperisotto med revet trøffel
Fettucine putanesca
Fettucine putanesca med basilikum og økologisk oliven
Tagliatelle cabonara
Tagliatelle cabonara med pancetta