Deli drengenes ideologi

”Gennem innovation og patos for mad,
skaber vi madoplevelser, som bliver til madminder”

Rigtig godt madselskab

Deli Drengene viser hvad vi står for. Det er personligt; det er uhøjtideligt; det er god service; det er kvalitetsprodukter vi kan stå inde for; det er et sortiment med profilvarer der er prissat fornuftigt; og ikke mindst er det varer som for manges produkters vedkommende har en nyhedsskabende værdi. Vi er kort fortalt her for at komme i forklædet på jer for at hjælpe med at give jeres kunder nogle gode
madoplevelser.

Selve ideen til drengene opstod fra vores leverandører. De svenske producenter fra Eriks Saucer skal altid ned til ”grabberne (drengene) i Danmark”. Vores leverandører fra Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien synes vi har en meget ligefrem og uformel måde at gøre forretning på. Så navnet er en afspejling af vores dna og den måde vi både vil opfattes af vores kunder og leverandører på.

Det ligger i vores dna konstant at være på jagt efter nye gode varer, og i denne omgang er der kommet flere produkter til fra vores egen Deli Drengene-linje heriblandt pestoer, ready-to-eat-tapas og -platters og så har vi også endeligt fået vores helt egne ølpølser.

Er der nogle varer jeres kunder efterspørger som vi ikke har, så ved I hvem I skal ringe til – Deli Drengene.