Deli drengenes opskrifter
Dadelsalat
Ingredienser:
200 g frisk spinat
150 g friske dadler
80 g blåskimmelost
1 pk Serranoskinke, Deli Drengene
2 sprøde pærer (f.eks. conference eller Clara Frisj)
80 g valnødder
1 spsk. Olivenolie Sitia, Deli Drengene
1 spsk. Glaze med pærer & valnød, Carandini
Peber
Fremgangsmåde:
- Skyld spinaten og anret på fad.
- Steg serranoskinken sprød på en pande med en lille smule olie.
- Skær conference pærerne i tynde skiver og anret på salaten sammen med halverede, udstenet dadler samt valnødder. Smuldr blåskimmelosten ud over.
- Fordel til sidst olivenolie, balsamico og lidt friskkværnet peber udover salaten og afslut med serranoskinke i mindre stykker.
Flere opskrifter
Club sandwich med kylling
Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.
Pulled duck burger
Pulled duck burger af confiteret and, coleslaw og mango habanero sennep
Portobelloburger
Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.
Spansk æggekage
Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt
Gazpacho
Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.
Paella
Paella med havets frugter og sortfodschorizo
Fettuccine Pasta
Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli
Svamperisotto
Svamperisotto med revet trøffel
Fettucine putanesca
Fettucine putanesca med basilikum og økologisk oliven
Tagliatelle cabonara
Tagliatelle cabonara med pancetta
Græsk inspireret salat
Græsk inspireret salat med sprød agurk, tomat, feta og oliven
Spelt pastasalat
Spelt pastasalat med pesto og soltørret tomat
Napolitana salat
Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær
Fougasse brød
Fougasse brød med Confit de Canard
Salat med Confit de Canard
Lækker fransk salat
Cæsar salat
Cæsar salat med confiteret kyllingelår
Marokkansk couscous salat
Deli Drengenes marokkansk couscous salat