Deli drengenes opskrifter

Dadelsalat

Ingredienser:
200 g frisk spinat
150 g friske dadler
80 g blåskimmelost
1 pk Serranoskinke, Deli Drengene
2 sprøde pærer (f.eks. conference eller Clara Frisj)
80 g valnødder
1 spsk. Olivenolie Sitia, Deli Drengene
1 spsk. Glaze med pærer & valnød, Carandini
Peber

Fremgangsmåde:

  1. Skyld spinaten og anret på fad.
  2. Steg serranoskinken sprød på en pande med en lille smule olie.
  3. Skær conference pærerne i tynde skiver og anret på salaten sammen med halverede, udstenet dadler samt valnødder. Smuldr blåskimmelosten ud over.
  4. Fordel til sidst olivenolie, balsamico og lidt friskkværnet peber udover salaten og afslut med serranoskinke i mindre stykker.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær