Deli drengenes opskrifter

Club sandwich med kylling

Ingredienser:

4 lækre sandwichbrød
1 hjertesalat
1 dåse Confiteret Kyllingelår, Larnaudie
1 pakke bacon
Æble-Karry sauce, Eriks
Salt
Peber

Lynsyltet agurkesalat:
1 lille agurk
2 Rødløg
1/2 dl Øko Æblecider Eddike, Carandini
1 dl rørsukker
½ dl vand
1 tsk. salt

  

Fremgangsmåde:

  1. Start med agurkesalaten. Skær agurken på langs og udkern den. Skær agurken i skiver og snit rødløget.
  2. Rør æblecidereddike, vand, sukker og salt sammen og bland med agurk og rødløg. Sæt agurkesalaten i køleskabet til senere.
  3. Skyl hjertesalaten.
  4. Tag kyllingelårene op af dåsen og steg dem sprøde på en kold pande. Krydr med lidt salt og peber.
  5. Pluk kødet af benene, når lårene er færdigstegt.
  6. Steg derefter baconen sprød.
  7. 
Varm brødet og smør med kold Æble-Karry sauce, læg sandwichen sammen med salat, confiteret kylling, den lynsyltede agurkesalat og til sidst bacon.

Flere opskrifter

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær