Nøje udvalgte brands

I byen Girona nord for Barcelona, bliver verdens måske bedste fuets produce­ret. Det er her, at det Catalanske firma Casademont har sin base, og her nogle af de bedste pølsemagere producerer de velkendte fuets, salsichon og chorizo pølser. De bærer navnet Casademont med det store velkendte gule 'C'.

Virksomheden har sin oprindelse i den traditionelle tekniske tilgang til at producere og behandle pølser og derefter lufttørre dem. Men samtidig har virksomheden altid tilstræbt at udvikle nye varianter, og være på forkant med hvad forbrugeren gerne ville have.

Denne hang til kontinuerlig produktudvikling gør, at forbrugerne i dag kan finde Casademont fuets med bl.a. skimmelost og figen.

Det hele starter dog i 1956 hvor Jauma Casademont lejer 60m2 for at starte sin egen produktion af kvalitets pølser. Han har tidligere arbejdet som assistent i et advokat firma, hvor han har mødt nogle af de mest anerkendte kødforar­bejdningsspecialister.

Da han har erfaring fra sine forældres købmandsbutik, hvor de også sælger egenproduceret kødvarer produceret på den lokale griseavlers svinekød, mener han, at der er et grund lag for at højne forædlingen af fuets yderligere og opnå en endnu bedre kvalitet og smag.

Jauma Casademont starter med at sælge sine kød produkter i sin mor og fars købmands butik, men efterspørgslen stiger ekstremt hurtigt og produkternes kvalitet bliver kendt ikke kun i Girona men hele Barcelona. Inden længe sælger hver en mad butik i Catalonien Casademonts pølser og varemærket er i dag en af de bedst kendte i hele Spanien og sælges i både detailhandlen og til restau­ranter.

Udviklet i familen Casademonts eget køkken og i faderens eget navn. Kort sagt tager denne linje os tilbage til rødderne af Casademont. Her er ikke lagt begrænsninger på kvaliteten.
Disse udvalgte og karakteristiske delikatesseprodukter kan tilfredsstille de mest raffinerede ganer og connoisseurs. Alle produkterne deler samme hemmelighed 'El Reposo' lagringstid. Smagen taler for sig selv ... og vi er stolte.

Vores brands

Brets chips

Forførende franske chips med lækre smagsvarianter der er lidt udover det sædvanlige.

Trevijano

Trevijano halv-færdigretter. Risotto, Cous Cous, Paella og Quinoa suppe.

Vapoforno

Vapoforno er brødprodukter i top klasse! Grissini med rosmarin, olivenolie og sesam. Cantuccini med mandler og chokolade. Sprød småkage Stinchi. Breadsticks med sesam, oliven, chilli og naturel.

Larnaudie

Franske specialiteter i ikke-tvangsfodrede varianter. Gåse mousse med portvin. Andemousse med armagnac og Andemousse au naturel. Ande og kylling rilette. Andefedt. Confiteret andelår og kyllingelår. Confit de Canard. Terrine og chutney.

Delicasa Tapas

Delicasa Tapas blev stiftet i 2004 af far og søn, begge dedikerede mad-connoiseurs med et mål - at udbrede det allerbedste som Spanien har at byde på, til hele verden. Disse tapas anretninger er perfekte til on the go snack. Om det er til picnic, appetizers eller en...

Julian Martin

lberico pølser fra Julian Martin en af de mest anerkendte producenter af iberico pølser. Virksomheden er lokaliseret i Salamanca som er uofficiel lberico hovedstad. Julian Martin som virksomhed er grundlagt i 1933 og har en traditionel tilgang til produktionen af...

Auvernou

Auvernou ligger i hjertet af Auvergne, og har siden 1866 produceret de skønneste og mest smagsfulde produkter. Auvernou bygger på en 2000 år gammel charcuteri tradition samtidigt med at de er innovative og udvikler produkter, opskrifter og indpakning. Auvergne er den...

Subissati

Historien om Subissati familien begynder her. Så god italiensk charcuteri fortjener alle at smage på et tidspunkt i deres liv. For en madelsker er det en dybt rørende oplevelse at besøge familien Subisattis gård. Gæstfriheden overgåes måske kun af deres produkters...

Pasta Camerino

Virksomheden Entroterra, der er kendt for sit varemærke "La Pasta di Ca merino", blev skabt i 2002 takket være lidenskaben for håndværkspasta fra grundlæggerne Mara og Gaetano Maccari, og som på 15 år er blevet den 3. største italienske producent af æggepasta....

Distribuzione Olive

Distribuzione Olive lægger 99% af deres tid og kræfter i oliven. Med andre ord ånder og lever de for oliven - og det kan altså smages. Produktionen her laves primært af italienske oliven fra Sicilien og fra Puglia.  

Scyavuru

Aziende Agricole Scyavuru s.r.l. ligger i Ribera, en lille by i provinsen Agrigento på Siciliens syd kyst, hvor naturen er orange og gul, farverne kommer fra de mange citrushaver, jordbærets intense røde farve, den lyse grønne fra den vilde fennikel. Hvor landet er...

Carandini

Hos Acetificio Carandini Emilio er tradition hovedstenen til produkti­on af en af de mest moderne og prestigefyldte produkter i verden, nemlig Balsamicoeddike fra Modena PGI. Carandini bygger på et solidt fundament af knowhow, der findes i deres medarbejderes erfaring...

Eriks Saucer

Historien om Eriks Saucer begynder i 70'erne da den kendte svenske kok Erik Lallerstedt første gang begynder at eksperimentere med at lave færdiglavet kølesaucer. Efter en af de første produktioner på sin restaurant sker der det at kølebi­len på vej ud til butikkerne...

Johnny’s

Historien om Johnny, er historien om en mand der startede med en bil fyldt med sild. Bilen blev fyldt og retningen sat mod butikkerne hvor direkte salg fra vognen blev foretaget. Konkurrencen på silde-markedet tog over tid til og Johnny købte i stedet en lille sennep...