Deli drengenes opskrifter

Cæsar salat

Ingredienser:
I dåse Confiteret kyllingelår, Larnaudie
1 stort romaine salathoved
1 flaske Cæsardressing, Eriks
250 g San Marzano tomater
1 pakke Serrano Consorcio, Deli Drengene
1 stk. agurk

Fremgangsmåde:

  1. Steg kyllingelårene på en tør pande ved svag varme til skindet er sprødt og kødet næsten falder af benet.
  2. Skyl salaten grundigt og lad den dryppe af på et hviskestykke.
  3. Skær tomater i både og agurken i mindre stykker.
  4. Fordel serranoskinken på bagepapir og læg et stykke bagepapir på toppen.
  5. Bag skinken i forvarmet ovn ved 200 grader til det er sprødt som bacon. Lad det køle af.
  6. Vend salat, agurk og tomat i en skål med cæsardressingen.
  7. Pluk kyllingekødet og fordel det i salaten.
  8. Top det hele med den sprøde serranoskinke.

Flere opskrifter

Club sandwich med kylling

Club sandwich med sprødstegt confiteret kylling, lynsyltet agurkesalat, bacon og kold æble-karry sovs.

Portobelloburger

Portobelloburger med soltørrede tomater og Mayonnaise m. Lime & Chili.

Dadelsalat

Dadelsalat med serranoskinke og blåskimmelost

Spansk æggekage

Spansk æggekage med tørret chorizo, kartoffel og grillet grønt

Gazpacho

Gazpacho med sprødt grønt, Glaze Klassisk og aioli.

Paella

Paella med havets frugter og sortfodschorizo

Fettuccine Pasta

Fettucine-pasta i parmesansauce med toskansk chili-salami, grillet peberfrugt og broccoli

Napolitana salat

Napolitana salat med grillet ferskner, serranoskinke, bøffelmælksmozzarella og blåbær